Tantra Massasje for kvinner

Fordelene med tantrisk massasje for kvinner. 


Tantrisk massasje for kvinner er en helhetlig tilnærming til massasje som kan bidra til å frigjøre spenninger og blokkeringer i kroppen, og hjelpe deg å finne en dypere forbindelse med deg selv og din seksualitet. Massasjen innebærer forsiktig og bevisst berøring av hele kroppen din, inkludert de erogene sonene.

Terapeuten vil jobbe med deg for å hjelpe deg å slappe av og føle deg trygg, og skape et rom for deg å utforske din egen kropp og seksualitet på en trygg og respektfull måte.

Tantrisk massasje kan ha en rekke positive effekter for kvinner. For det første kan det bidra til å øke kroppens naturlige energistrømmer og frigjøre spenninger i kroppen. Dette kan føre til en økt følelse av velvære og en dyp følelse av avslapning.

For det andre kan tantrisk massasje hjelpe kvinner med å finne en dypere forbindelse med sin egen seksualitet og oppleve nye nivåer av nytelse og intimitet. Massasjen kan hjelpe deg med å oppdage nye erogene soner og lærte teknikker for å øke din egen seksuelle følsomhet.

Tantrisk massasje kan også være en mulighet for kvinner som har opplevd traumer eller blokkeringer rundt sin seksualitet til å finne helbredelse og forsoning med sin kropp og sin seksualitet.

Gjennom tantrisk massasje kan du oppleve en følelse av å være fullstendig i kontakt med din egen kropp og følelsene dine. Massasjen kan hjelpe deg med å finne en dypere forbindelse med deg selv og din partner, og å øke din seksuelle selvtillit og tillit til dine egne følelser og behov.

I sum kan tantrisk massasje for kvinner være en mulighet for å oppleve dyp avslapning, helbredelse og transformasjon i forhold til din egen kropp og seksualitet.

Doterra Oljer

Vi benytter oss av rene, sertifiserte og terapautiske oljer fra Doterra. 

Eteriske oljer kommer fra planteriket.
Eteriske oljer er naturlige oljer som finnes i frøene, barken, røttene, bladene, blomstene og andre plantedeler på en blomst/plante. En eterisk olje er selve essensen til planten den er utvunnet fra. En olje er altså essensiell i den forstand at den inneholder den karakteristiske duften og egenskapene til planten den er tatt fra.


En eterisk olje er ikke kun duften til en plante, men det er også næringsstoffene til planten. Noen eteriske oljer har blitt brukt til medisinske og terapeutiske formål. De kan ha en legende effekt på sår, virke rensende, avslappende og betennelsesdempende.

Bestill time99349497
unsplash