Vårt fokus er å styrke bedriftens viktigste ressurs - menneskene!

Tall fra nasjonale helsemyndigheter har vist at muskel- og skjelettplager samt stressrelaterte lidelser, som søvnproblemer, IBS og konsentrasjonsvansker er store folkehelseproblemer og den vanligste grunnen til sykefravær.

 

Yoga er utrolig bra for å forebygge muskelsmerter, og vi har spesialtilpassende programmer som demper stress, øker velvære, bidrar til økt fokus og energi,- samtidig som kroppen blir sunnere, smidigere, sterkere og vi forebygger smerter.
Det kan være utfordrende å holde fokus og være engasjert når man har smerter i kroppen eller er under mye stress.


Over 60% av alle kontoransatte opplever muskelsmerter, stivhet i nakke og rygg, samt indre uro og stress.


Arbeidsstilling og ergonomiske møbler hjelper bare til en viss del, for kroppen er ikke laget for stillesitting, men for bevegelse.


Vi ønsker at yoga-timene passer naturlig inn i arbeidsdagen deres og tibyr skreddersydde timer som varer mellom 30 og 90 minutter. Timene er designet for å passe alle nivåer av fysisk form, det er ikke nødvendig med erfaring innen yoga fra tidligere.


Vi tilbyr ulike typer yoga-timer og kan skreddersy timene etter den enkelte bedrift.
Vi kan både ha rolige og avslappende timer med fokus på stressreduksjon, eller vi kan ha mer fysisk krevende yoga-timer. Dere gir beskjed på forhånd om hvordan type yoga dere ønsker. Vi kommer gjerne med forslag.

Ulike studier har vist at yoga og mindfulness på arbeidsplassen gir:  • Reduserte kostnader knyttet til sykefravær og turnover.

  • Økt konsentrasjon, hukommelse og evne til å lære nye ferdigheter.

  • Økt produktivitet.

  • Høyere jobbtilfredshet.

  • Bedre arbeidsmiljø.

Skreddersydde timer tilpasset nivået i gruppen.

Tilbyr sertifiserte yoga, meditasjon og mindfullness instruktører. 

Tilbyr å ta med opp til 20 yogamatter, så slipper dine ansatte eller bedriften å investere i eget utstyr.