Tantrisk Massasje for Menn

Hva er tantrisk massasje for menn? 


Tantrisk massasje for menn er en helhetlig tilnærming til massasje som kan bidra til å frigjøre spenninger og blokkeringer i kroppen, og hjelpe deg å finne en dypere forbindelse med deg selv og din seksualitet.
Massasjen innebærer forsiktig og bevisst berøring av hele kroppen din, inkluderer de erogene sonene.
Terapeuten vil jobbe med deg for å hjelpe deg å slappe av og føle deg trygg, og skape et rom for deg å utforske din egen kropp og seksualitet på en trygg og respektfull måte.

Tantrisk massasje kan ha en rekke positive effekter for menn. For det første kan det bidra til å øke kroppens naturlige energistrømmer og frigjøre spenninger i kroppen. Dette kan føre til en økt følelse av velvære og en dyp følelse av avslapning.

For det andre kan tantrisk massasje hjelpe menn med å finne en dypere forbindelse med sin egen seksualitet og oppleve nye nivåer av nytelse og intimitet. Massasjen kan hjelpe deg med å oppdage nye erogene soner og lære teknikker for å øke din egen seksuelle følsomhet.

Tantrisk massasje kan også hjelpe menn som har opplevd traumer eller blokkeringer rundt sin seksualitet til å finne helbredelse og forsoning med sin kropp og sin seksualitet.

Gjennom tantrisk massasje kan du oppleve en følelse av å være fullstendig i kontakt med din egen kropp og følelsene dine. Massasjen kan hjelpe deg med å finne en dypere forbindelse med deg selv og din partner, og å øke din seksuelle selvtillit og tillit til dine egne følelser og behov.

I sum kan tantrisk massasje for menn være en mulighet for å oppleve dyp avslapning, helbredelse og transformasjon i forhold til din egen kropp og seksualitet. Det kan hjelpe deg med å finne en dypere forbindelse med deg selv og dine egne følelser og behov, og gi deg verktøy for å utforske din egen seksualitet på en mer bevisst og tilfredsstillende måte.

Dóterra Eterisk olje

Vi benytter oss av rene, sertifiserte og terapautiske oljer fra Doterra.

Eteriske oljer kommer fra planteriket.
Eteriske oljer er naturlige oljer som finnes i frøene, barken, røttene, bladene, blomstene og andre plantedeler på en blomst/plante. En eterisk olje er selve essensen til planten den er utvunnet fra. En olje er altså essensiell i den forstand at den inneholder den karakteristiske duften og egenskapene til planten den er tatt fra.


En eterisk olje er ikke kun duften til en plante, men det er også næringsstoffene til planten. Noen eteriske oljer har blitt brukt til medisinske og terapeutiske formål. De kan ha en legende effekt på sår, virke rensende, avslappende og betennelsesdempende.

Bestill time99349497